Agenda

Hieronder de agenda voor de komende maanden.

Activiteiten:

Programma 2021.

De Qigonglessen beginnen weer in de week van 13 september 2021. Uiteraard houden we ons aan alle maatregelen om verspreiding van het Corona-virus zo veel mogelijk te voorkomen.  Alle andere lessen en activiteiten liggen stil. Zodra de meditatielessen en andere activiteiten weer opgestart worden dan vermelden we dat hier.

Wekelijkse lessen:

  • Een nieuwe serie Qigong start op maandag 13 september 2021. De lestijden zijn iedere maandagochtend van 9.30 tot 11.00 uur, maandagmiddag van 13.45 tot 15.15 uur en maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur. In alle groepen zijn beginners en gevorderden welkom, halverwege de lessenserie instappen is mogelijk. 
  • De meditatie-avonden gaan voorlopig niet door. Lestijd: elke donderdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur. Ook hier is halverwege de lessenserie instappen mogelijk. Ook als er geen les is, bv in de vakanties en zomermaanden, dan is er op deze tijd vaak gelegenheid om het kerkje te gebruiken om (gezamenlijk) te mediteren.

Ook meedoen? Voor elke nieuwe cursist is zowel bij Qigong als meditatie de eerste les een proefles en gratis bij te wonen. De kosten bedragen 6 euro per les of 5 lessen voor €25,00 (knipkaart), de knipkaart is te gebruiken voor zowel de Qigong- als de meditatielessen en is het hele seizoen geldig. Meer informatie Yvonne Leuveld (hetoudekerkje@gmail.com).

Aanschuifdiners

Op deze pagina vermelden we de data voor de aanschuifdiners. Circa 4 keer per jaar organiseren we zo’n aanschuifdiner waarbij we gezamenlijk dineren in de kerkzaal. Inloop is altijd vanaf 16.30 uur, we gaan rond 17.00 uur aan tafel. De kosten bedragen €45,00 p.p., dit is inclusief wijnen. Aanmelden via hetoudekerkje@gmail.com. Leen Kaldenberg en zijn brigade heten je van harte welkom!

Helaas kunnen we vanwege de maatregelen om de verspreiding van het COVID19 virus tegen te gaan voorlopig geen aanschuifdiners organiseren.

Onze nieuwsbrief ontvangen? Aanmelden kan rechts op de pagina, afmelden kan eenvoudig door te klikken op de link onderaan elke nieuwsbrief.