Agenda

Hieronder de agenda voor de komende maanden.

Activiteiten:

Aanschuifdiner april/mei 2019

Binnenkort verschijnt hier de nieuwe datum voor het eerstvolgende aanschuifdiner. Inloop vanaf 16.30 uur, we gaan rond 17.00 uur aan tafel. De kosten bedragen €45,00 p.p., dit is inclusief wijnen. Aanmelden via hetoudekerkje@gmail.com. Leen Kaldenberg en zijn brigade heten je van harte welkom.

Oude Kerkje weer beschikbaar na werkzaamheden NAM.

De periode waarin de kerk aardbevingsbestendig gemaakt werd is bijna voorbij. Binnenkort worden de ramen geplaatst en gaan de steigers weg. De QiGong- en meditatielessen gaan dus ook weer beginnen en wel op maandag 24 september (QiGong) en 26 september (meditatie).  Vanaf eind september 2018 is het oude Kerkje ook weer beschikbaar voor lessen, concertjes en andere activiteiten.

Aanschuifdiners op ZONDAG 
i.s.m. Leen Kaldenberg
We nodigen je ca 4 maal per jaar van harte uit aan te schuiven in het oude kerkje van Garrelsweer. Elk kwartaal op een zondagmiddag ontvangen we je vanaf 16.30 uur in de namiddag en gaan rond 17:00 uur aan tafel. De prijs is €45,00 pp inclusief wijn. Elke keer is er een ander thema. Minimum aantal deelnemers 15, maximum 24. Op de donderdag ervoor wordt gekeken of er genoeg deelnemers zijn om het diner te laten doorgaan. Dieetwensen? Laat het ons tijdig weten.

Wekelijkse lessen:

  • Een nieuwe serie Qigong start op 24 september 2018. De lestijden zijn iedere maandagochtend van 9.30 tot 11.00 uur, maandagmiddag van 13.45 tot 15.15 uur en maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur. In alle groepen zijn beginners en gevorderden welkom, halverwege de lessenserie instappen is mogelijk. 
  • De meditatie-avonden starten weer op 26 september 2018. Ook hier is halverwege de lessenserie instappen mogelijk. Lestijd: elke woensdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur. Ook als er geen les is, bv in de zomermaanden, dan is er op deze tijd vaak gelegenheid om het kerkje te gebruiken om (gezamenlijk) te mediteren.

Ook meedoen? Voor elke nieuwe cursist is zowel bij Qigong als meditatie de eerste les een proefles en gratis bij te wonen. De kosten bedragen 6 euro per les of 5 lessen voor €25,00 (knipkaart), de knipkaart is te gebruiken voor zowel de Qigong- als de meditatielessen en is het hele seizoen geldig. Meer informatie Yvonne Leuveld (hetoudekerkje@gmail.com).

Onze nieuwsbrief (klik hier voor de laatste editie) ook ontvangen? Aanmelden kan rechts op de pagina, afmelden kan eenvoudig door te klikken op de link onderaan elke nieuwsbrief.