Agenda

Hieronder de agenda voor de komende maanden.

Activiteiten:

Aanschuifdiner op ZONDAG 5 mei: ASPERGES!
i.s.m. Leen Kaldenberg
We nodigen je van harte uit om aan te schuiven in het oude kerkje van Garrelsweer. Op 5 mei ( zondagmiddag) ontvangen we je vanaf 16.30 uur. We gaan rond 17:00 uur aan tafel. De prijs is €45,00 pp inclusief wijn. Thema deze keer is: Asperges! Minimum aantal deelnemers 15, maximum 24. Op de donderdag ervoor wordt gekeken of er genoeg deelnemers zijn om het diner te laten doorgaan. Dieetwensen? Laat het ons tijdig weten. Aanmelden via hetoudekerkje@gmail.com.

Het QiGong-seizoen stopt binnenkort. De laatste les is op maandag 15 april 2019. In september begint er weer een volgende lessenserie. Belangstelling? Stuur een mail naar hetoudekerkje@gmail.com voor meer informatie. De eerste les telt altijd als proefles (en is gratis) dus kom een keertje meedoen.   

Aanschuifdiners in 2019

Op deze pagina vermelden we de datum voor het eerstvolgende aanschuifdiner. Circa 4 keer per jaar organiseren we een aanschuifdiner. Inloop is altijd vanaf 16.30 uur, we gaan rond 17.00 uur aan tafel. De kosten bedragen €45,00 p.p., dit is inclusief wijnen. Aanmelden via hetoudekerkje@gmail.com. Leen Kaldenberg en zijn brigade heten je van harte welkom!

Oude Kerkje weer beschikbaar na werkzaamheden NAM.

De periode waarin de kerk aardbevingsbestendig gemaakt werd is voorbij. De nieuwe ramen zijn geplaatst en alle steigers zijn weg. Het oude Kerkje is weer beschikbaar voor lessen, concertjes en andere activiteiten.

Wekelijkse lessen:

  • Een nieuwe serie Qigong start op 24 september 2018. De lestijden zijn iedere maandagochtend van 9.30 tot 11.00 uur, maandagmiddag van 13.45 tot 15.15 uur en maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur. In alle groepen zijn beginners en gevorderden welkom, halverwege de lessenserie instappen is mogelijk. 
  • De meditatie-avonden starten weer op 26 september 2018. Ook hier is halverwege de lessenserie instappen mogelijk. Lestijd: elke woensdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur. Ook als er geen les is, bv in de zomermaanden, dan is er op deze tijd vaak gelegenheid om het kerkje te gebruiken om (gezamenlijk) te mediteren.

Ook meedoen? Voor elke nieuwe cursist is zowel bij Qigong als meditatie de eerste les een proefles en gratis bij te wonen. De kosten bedragen 6 euro per les of 5 lessen voor €25,00 (knipkaart), de knipkaart is te gebruiken voor zowel de Qigong- als de meditatielessen en is het hele seizoen geldig. Meer informatie Yvonne Leuveld (hetoudekerkje@gmail.com).

Onze nieuwsbrief (klik hier voor de laatste editie) ook ontvangen? Aanmelden kan rechts op de pagina, afmelden kan eenvoudig door te klikken op de link onderaan elke nieuwsbrief.