Nieuws

Tot het moment dat de kerk aardbevingsbestendig gemaakt gaat worden, de vergunningen zijn inmiddels aangevraagd, organiseren we in ieder geval nog een workshop en een aanschuifdiner.

De workshop met als titel ‘in de gevulde kip’, heeft, dat zal u niet verbazen kip in de hoofdrol en wel kip van de Eikemaheert (Piet Glas). Onder leiding van Leen Kaldenberg leert u een kip in z’n geheel te ontbenen en vervolgens te farceren. Dit gaat plaatsvinden op zaterdag 14 oktober, kosten €30,00.

Het aanschuifdiner is op zondag 22 oktober, zoals altijd bent U vanaf 16.30 welkom en gaan we rond 17.00 uur aan tafel. De kosten bedragen €45,00 p.p., dit is inclusief wijnen Op donderdag 19 oktober weten we of er genoeg aanmeldingen zijn om het diner door te laten gaan. Laat ons weten of U dieetwensen heeft.

Aanmelden kan via ons emailadres: hetoudekerkje@gmail.com

WEKELIJKSE LESSEN

qigong-taichi-640x373In de zomer maanden is er geen QiGong-les en ook geen meditatieles. In september starten de lessen weer mits de werkzaamheden vanwege de restauratie van de kerk dat toelaten. Voor lestijden zie de agenda. Welkom!

Meer informatie: hetoudekerkje@gmail.com.

 

DE VIERDE ZONDAG VAN DE MAAND.
In samenwerking met Leen Kaldenberg zijn er ook in 2017 weer aanschuifdiners. Uiterlijk vier dagen van tevoren aanmelden via hetoudekerkje@gmail.com. Meer informatie over het menu in de nieuwsbrieven en tzt ook in de agenda.

  • Klik op de agenda voor het actuele aanbod van activiteiten in de kerk.
  • De laatste nieuwsbrief (nieuwsbrief 22) is hier te lezen. Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen? Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u zich aanmelden.

Uit 2014:

  • De lokale media besteedden aandacht aan de heropening van Het Oude Kerkje in Garrelsweer na de verbouwing. Onderstaande artikelen verschenen er in het Dagblad van het Noorden (op 04-02-2014) en de Ommelander Courant (op 06-02-2014). Klik op de foto om het artikel te kunnen lezen.

DvhN compleet       Ommelandercourant