Nieuws

Het laatste aanschuifdiner voor de restauratie van de kerk was op zondag 22 oktober. We hebben genoten van een heerlijk diner bereid door Leen Kaldenberg. We werden ook nog getrakteerd op prachtig licht. Zo is goed te zien hoe mooi de glas-in-lood ramen zijn. Het volgende aanschuifdiner vindt plaats in het najaar van 2018, in het (dan aardbevingsbestendige) oude Kerkje van Garrelsweer.

(foto’s Rob Amesz).

    

WEKELIJKSE LESSEN

In de maand november 2017 zijn er nog QiGong-lessen en ook nog een aantal meditatielessen.  Vanaf 1 januari 2018 is de kerk gesloten, in september 2018 starten de lessen weer mits de werkzaamheden vanwege de restauratie van de kerk dat toelaten. Voor lestijden zie de agenda. Welkom!

Meer informatie: hetoudekerkje@gmail.com.

 

DE VIERDE ZONDAG VAN DE MAAND.
In samenwerking met Leen Kaldenberg zijn er ook in 2017 weer aanschuifdiners. Uiterlijk vier dagen van tevoren aanmelden via hetoudekerkje@gmail.com. Meer informatie over het menu in de nieuwsbrieven en tzt ook in de agenda.

  • Klik op de agenda voor het actuele aanbod van activiteiten in de kerk.
  • De laatste nieuwsbrief (nieuwsbrief 22) is hier te lezen. Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen? Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u zich aanmelden.

Uit 2014:

  • De lokale media besteedden aandacht aan de heropening van Het Oude Kerkje in Garrelsweer na de verbouwing. Onderstaande artikelen verschenen er in het Dagblad van het Noorden (op 04-02-2014) en de Ommelander Courant (op 06-02-2014). Klik op de foto om het artikel te kunnen lezen.

DvhN compleet       Ommelandercourant