Agenda

Activiteiten:

De periode waarin de kerk aardbevingsbestendig gemaakt werd is bijna voorbij. Binnenkort worden de ramen geplaatst en gaan de steigers weg. De QiGong- en meditatielessen gaan dus ook weer beginnen en wel op maandag 24 september (QiGong) en 26 september (meditatie).  Vanaf eind september 2018 is het oude Kerkje ook weer beschikbaar voor lessen, concertjes en andere activiteiten.

Binnenkort nieuwe data voor de aanschuifdiners op ZONDAG 
i.s.m. Leen Kaldenberg
We nodigen je ca 4 maal per jaar van harte uit aan te schuiven in het oude kerkje van Garrelsweer. Elk kwartaal op een zondagmiddag ontvangen we je vanaf 16.30 uur in de namiddag en gaan rond 17:00 uur aan tafel. De prijs is €45,00 pp inclusief wijn. Elke keer is er een ander thema. Minimum aantal deelnemers 15, maximum 24. Op de donderdag ervoor wordt gekeken of er genoeg deelnemers zijn om het diner te laten doorgaan. Dieetwensen? Laat het ons tijdig weten.

Ook in het najaar van 2018 organiseren we weer een aanschuifdiner in de kerk. De datum volgt binnenkort en ook het menu maken we dan bekend. Zodra de data en het menu bekend zijn is aanmelden mogelijk. Dat kan door een mail te sturen naar:  hetoudekerkje@gmail.com. De kosten bedragen €45,00 p.p.  inclusief wijn.

Wekelijkse lessen:

  • Een nieuwe serie Qigong start op 24 september 2018. De lestijden zijn iedere maandagochtend van 9.30 tot 11.00 uur, maandagmiddag van 13.45 tot 15.15 uur en maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur. In alle groepen zijn beginners en gevorderden welkom, halverwege de lessenserie instappen is mogelijk. 
  • De meditatie-avonden starten weer op 26 september 2018. Ook hier is halverwege de lessenserie instappen mogelijk. Lestijd: elke woensdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur. Ook als er geen les is, bv in de zomermaanden, dan is er op deze tijd vaak gelegenheid om het kerkje te gebruiken om (gezamenlijk) te mediteren.

Ook meedoen? Voor elke nieuwe cursist is zowel bij Qigong als meditatie de eerste les een proefles en gratis bij te wonen. De kosten bedragen 5 lessen voor €25,00 (knipkaart), de knipkaart is te gebruiken voor zowel de Qigong- als de meditatielessen en is het hele seizoen geldig. Meer informatie Yvonne Leuveld (hetoudekerkje@gmail.com).

Onze nieuwsbrief (klik hier voor de laatste editie) ook ontvangen? Aanmelden kan rechts op de pagina, afmelden kan eenvoudig door te klikken op de link onderaan elke nieuwsbrief.