Agenda

Activiteiten:

Aanschuifdiner op ZONDAG 
i.s.m. Leen Kaldenberg
We nodigen je van harte uit aan te schuiven in het oude kerkje van Garrelsweer. We ontvangen je op zondagmiddag vanaf 16.30 uur in de namiddag en gaan rond 17:00 uur aan tafel. De prijs is €45,00 pp inclusief wijn. Elke maand is er een ander thema. Minimum aantal deelnemers 15, maximum 24. Op de donderdag ervoor wordt gekeken of er genoeg deelnemers zijn om het diner te laten doorgaan. Dieetwensen? Laat het ons tijdig weten.

Maandag 5 juni, tweede Pinksterdag, is er weer een diner in de kerk. Het menu ziet er als volgt uit:

  • Anti pasti van verschillende ingrediënten uit de regio,
  • Kaas, lam en de vis aanvoer van ’t wad
  • Asperges met ‘ Jambon de Veau au Persille’  een leerm’ster variant op de  Franse klassieker 
  • Dessert van o.a. aardbeien en rabarber.

Dus ook dit jaar een aspergemaaltijd om het seizoen af te sluiten. Kan uiteraard ook vegetarisch. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: hetoudekerkje@gmail.com. De kosten bedragen, zoals gebruikelijk €45,00 p.p.  inclusief alles.

Naast het feit dat Leen fantastisch kookt werkt hij momenteel ook aan een bijzonder project: Over Landschap. Ook komende maand is in het Oude Kerkje werk van Leen te koop voor 20 euro. Met de verkoop van elke cadeaubox komt het boek Over Landschap weer een stapje dichterbij. Zie ook: www.leenkaldenberg.com.

Wekelijkse lessen:

  • Een nieuwe serie Qigong start in september 2017. De lestijden zijn iedere maandagochtend van 10.00 tot 11.30 uur, maandagmiddag van 13.45 tot 15.15 uur en maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur. In alle groepen zijn beginners en gevorderden welkom, halverwege de lessenserie instappen is mogelijk. 
  • De meditatie-avonden starten weer in september 2017. Ook hier is halverwege de lessenserie instappen mogelijk. Lestijd: elke woensdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur. Ook als er geen les is, bv in de zomermaanden, dan is er op deze tijd vaak gelegenheid om het kerkje te gebruiken om (gezamenlijk) te mediteren.

Ook meedoen? Voor elke nieuwe cursist is zowel bij Qigong als meditatie de eerste les een proefles en gratis bij te wonen. De kosten bedragen 5 lessen voor €25,00 (knipkaart), de knipkaart is te gebruiken voor zowel de Qigong- als de meditatielessen en is het hele seizoen geldig. Meer informatie Yvonne Leuveld (hetoudekerkje@gmail.com).

Ondertussen wordt er flink gewerkt rondom de kerk, mede daardoor liggen vrijwel alle activiteiten binnen en buiten nu even stil. De agenda en de nieuwsbrieven vermelden het juiste lesrooster alsook de nieuwe activiteiten de komende weken.  De nieuwsbrief (klik hier voor de laatste editie) ook ontvangen? Aanmelden kan rechts op de pagina, afmelden kan eenvoudig door te klikken op de link onderaan elke nieuwsbrief.